Kısır çekişmelerin kurbanı olmayalım”

 Kısır çekişmelerin kurbanı olmayalım”

Saadet partisi İl Başkanı Ömer TAŞKIN; Türkiye kısır çekişmelere kurban olmamalı” dedi.

Gerçek Gündemimizi Görmeliyiz

Ömer TAŞKIN yaptığı açıklamada, “Bu yıl genel seçim yılıdır. Milletimiz dikkatli davranmalı ve bu seçimleri de kısır çekişmelere kurban vermemelidir. Çünkü, mevcut AKP İktidarı başarısızlıklarını ve olumsuzluklarını elindeki medya imkânları ile örtbas edip milletin gözünden kaçırmak istiyor. Karşısında oyuncak gibi gördüğü CHP ile birlikte söz dalaşı yaparak Türkiye’nin gündemini başka taraflara çekmeye çalışıyor. Saadet Partisi olarak büyük bir gayretle çalışarak, gerçekleri insanlarımıza anlatacağız” dedi.

Gelir Artışı Kâğıt Üzerinde

Ekonomik göstergelerin iyiye gitmediğini ifade eden TAŞKIN, “İşçi, memur ve emeklilere 2015 yılı için verilen zamlar trajikomiktir. Takribi on milyon emekliye günde 45 kuruş ile 77 kuruş, asgari ücretliye günlük 1,8 liralık zamma zam denilebilir mi? Siz vatandaşla alay mı ediyorsunuz? İktidar yetkilileri ağızlarını açtıklarında; milli gelirin kişi başına on bin doları aştığını söylüyorlar. Gerçek böyle ise, milletin çilesi niye? Türkiye’de adaletli gelir dağılımı sağlanmadığı için milli gelir artışı sadece kâğıt üzerinde kalıyor. Gelir dağılımı ‘1 kula 9, 9 kula 1 pul’ şeklinde olduğu için büyük halk kitlelerinin yaşadığı sıkıntılar aynen devam ediyor. İşçi, memur, emekli ve esnafın yaşam koşulları daha da ağırlaşıyor. Bunun ana sebebi faizli ekonomik sistemin ta kendisidir. Çünkü faiz, bütün insanlığı tehdit eden bir mikroptur, sirayet ettiği bünyeyi hasta ediyor. Türkiye ne yazık ki, hastadır. Çünkü Devlet borçlu, millet borçludur.” dedi.

TÜİK’in aylık asgari geçim ücretinin en az 1.434 lira olması yönünde görüşü olduğunu söyleyen TAŞKIN, şöyle konuştu: “TÜİK’in tespiti bile bu yönde iken İşçi, Memur ve emeklilerimize yapılan  zam oranları, Türkiye’nin şartlarına ve gerçeklerine uygun değildir. Temel gıda ve ihtiyaç maddelerindeki gerçek enflasyon yüzde 20 ile 30 arasında seyretmektedir. Türk Milletinin Dünyanın en pahalı ekmeğini, etini yediğini, sütünü içtiğini, en pahalı benzinini ve internetini  kullandığını bilmeyen var mı?. Gerçekler bu yöndeyken, tatbikata ne demeli?  Böyle bir dönemde böylesi trajikomik zamlar verebilenlere mi, yoksa başka çare olmadığını zannedip bu oranda zammı kabullenip, kendisini ezenleri  desteklemeye devam edenlere mi şaşmalıyız?  

Çare Saadet Partisi’dir

Ey az ücretle çalışanlar ve ey az ücretle bile çalışamayanlar, esnaflar, çiftçiler ve de ahir ömründe yokluk içindeki emekliler, hepinize çare var, yeter ki siz basit bir hesapla, doğru olana meyledin.

İsteyin, isteminizden başka  hiçbir şeyinizin olmadığını bilerek isteyin. Ama, verecek olandan isteyin. Halinizi, halden anlayana, derdinizi dermancıya deyin. Merhum ERBAKAN’ın verdiklerini hatırlayın.

İsteyeninde, vereninde yüzlerinin berrak olduğu ehil bir topluluktan isteyin.

Hamd olsun, böyle bir topluluk var ve bu topluluk her zamanki gibi yanı başınızda olan MİLLÎ GÖRÜŞ Camiasıdır. SAADET PARTİSİ’dir.” şeklinde konuştu.



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı